Sunny Sunday

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-03-23, 18:31
 
Började fredagen och invigde helgen med att sluta 20 minuter tidigare än vanligt och där efter plugga lite innan jag träffade upp Ida, gick på stan ett tag och sen åkte vi till Lit eftersom hon skulle packa och så innan vi for hem till mig för att ha lite sleepover. 
 
lördagen vaknade vi upp tidigt och hade en mysmorgon och körde lite skoter innan vi snabbt bytte om och fixade oss för att åka till stan dels för att shoppa men även för att se en levande manga.. Yohio spelade och varken jag eller Ida är fans, det var verkligen kasst.. Det var mest pinsamt enligt mig och vi gick där ifrån efter en halv låt. Sen åkte vi ännu en gång till Lit och där åt jag middag innan jag blev hämtad och fick packa min väska samt hoppa in i duschen innan jag fick skjuts ner till Dvärsätt där jag tillbringade kvällen/natten hos Danne! Cornelia och Hanna kom dit också och vi hade en myskväll och somnade alldeles för sent, as usual.. 
 

Idag när vi vaknade upp så drack vi lite te och ananas innan jag skulle bli hämtad av pappa och plocka upp Johanna på vägen hem. Väl hemma här har jag och Johanna tittat på de avsnitt av Pretty Little Liars som hon hade missat, jag såg dem i fredags med Ida och ack vilket slut på denna säsong.. Sen har vi pratat massvis som alltid, ätit mumsig brunch som bestod av omelett, rostade mackor, te, massor av pålägg och lite annat tillbehör. Hon åkte hem för ett tag sedan och då hade vi precis spelat lite kort och innan dess åkt på en super härlig tur med skotern. Åkte bara omkring i solen/solnedgången och njöt, stannade lite här och där och körde hit och dit. Ungefär så! 
 
↓ Här har ni lite bilder från dagen ↓
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

Har du någon blogg/hemsida?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback