Juridik

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-08-27, 13:49
Sitter på juridiks lektionen för tillfället. Nu har halva skolveckan gått och lektionerna rullar igång i vanlig ordning.
Min skoldag tar slut 16.15, lång dag minst sagt! Där efter tänkte jag och Hanna strosa runt lite i stan, eventuellt tar jag med mig Rebecka hem också så blir det lite sleepover. 
 
Igår var det tänkt att ett inlägg skulle publiceras men lämnade det i utkast eftersom jag inte hade någon bild jag ville använda men sen lyckades jag somna ifrån det.. Men hur som helst så var jag på skolan, fick med mig lite kläder hem från monki och efter skolan träffade jag min kusin en snabbis innan jag åkte till Nordannälden på tårtkalas och en massvis suktande efter en utomlandsresa. 
 
 Tv-kväll

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-08-25, 21:41


Tv-kvällar händer inte ofta för min del, tycker det faktiskt inte är särskilt roligt men nu finns det program att följa! Först och främst har vi Idol som för övrigt inte var särskilt bra ikväll, Karlstad levererade ju inte alls, och nu inväntar jag kvällens PH. Där efter blir det till att sussa. Imorgon börjar jag 08.15 vilket betyder 07. bussen, suck! Så nu säger godnatt från mig så kikar jag in här på bloggen imorgon! 

Första skoldagen - avklarad

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-08-25, 17:17

Heeej! Hur är det med er? 
 
Jag har iallafall avklarat min första dag som 2:a på ekonomiprogrammet för nu har minsann skolan dragit igång. Hur var tankarna nu inför skolan då? Både Ja och nej. Skönt att få lite vardag och rutiner tillbaka samt träffa alla goa människor men just pluggandet är inget jag saknat. Fick vårat killer-schema i veckan och det fick mig mest att dö lite inombords, har ett jobbigt schema på det skolår dom flesta säger är värst. Långa dagar, många lektioner och det är i år som vi ska starta upp våra UF-företag dessutom som pricken över i:et men i år tänkte jag härda ut utan överdrivet mycket klagomål, skippade uppgifter och missade bussar. 
 
Nu tänkte jag återgå till Orange is the new black i väntan på middag och så småning om Idol! 
På återseende ♥