Tisdag tisdag tisdag

Vardag | 0 Kommentarer | 2015-06-02, 10:27
Sitter på bussen påväg till skolan, solen skiner och det känns som att det är en bra dag som väntar. Borsett från att jag är trött och totalt missade att jag hade sovmorgon. Hade tänkt att ta 07 bussen men vaknade 5 minuter efter den hade gått, så skyndade mig upp ur sängen och stressade i mig frukost och tänkte ta åtta bussen då jag inser att jag hade kunnat sova non-stop till strax efter nio.. Så la mig igen och fick iallafall en timmes extra sömn, tack och lov!

Snart är det sommarlov och det kryper i benen, fast vädret verkligen inte visat detsamma. Maj vädret har följt med oss in i Juni och det är definitivt inte sommar värme ännu, så länge det inte regnar, snöar eller blåser allt för mycket får vi väl nöja oss med det norrländska vädret som är en total flopp. Nära och kära fyller 18+ och många tar studenten så det är bra tider och jag har bara ett år kvar i skolan! POSITIVITET!
Halloj

Vardag | 0 Kommentarer | 2015-06-01, 16:37

Det var inte igår, nej. Rättare sagt 8 månader sedan. Att det fortfarande finns en gnutta statistik är sjukt men ack så tacksam jag blir! 
Att summera alla månader är inget jag orkar så börjar från och med idag. Det var första natten på länge som jag fick mig 8 timmars sömn men inte är jag särskilt pigg för det, skulle hellre säga att jag håller på att bli förkyld.. Hade 2 lektioner och slutade 12.15 vilket vad väldigt skönt! Därefter var jag med Lollo och Sandra, vi spelade lite kortspel i lyan och gick en sväng på stan innan jag hoppade på bussen hem vid 14. 

Nu ligger jag under täcket med datorn i famnen och skrollar igenom lite olika sidor. Snart ska jag samla mig energin att städa rummet och eventuellt plugga lite för kommande prov. Hejs!