Hela huset, hela helgen

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-05-17, 15:53
Hej bloggeeennn! 
Idag är det lördag en soft sådan. Jag och lillebror är ensam hemma hela helgen och tillbringar den tillsammans i chill-mood. Mamma och pappa är nämligen i Göteborg eftersom mamma och Madde ska springa Göteborgsvarvet medans pappa och Peppe får heja på samt förtära någon öl var i det fina vädret. Så dom lämnade oss med hela huset i torsdags och anländer hem imorgonkväll. Skönt må jag säga! Tycker om friheten och ansvaret. Konstigt nog tycker jag om att städa när jag är ensam hemma också, antagligen eftersom ingen annan då är här och stökar ner så håller mig sysselsatt med sysslor som i vanliga fall skulle vara urtrista. Farmor och farfar var hit en sväng också för att fika och säga hej. 
 
Igår var jag först på Frösön hos Rebecka och Pauline med Aksel sen åkte jag hem med 17.20 bussen för att laga en mumsig middag och sitta i soffan framför tvn hela kvällen med broder vi fick även lite oväntat besök när Marcus kikade förbi. Just nu väntar jag även på att Danne och Johanna ska komma hit för lite sleepover. 
 
Så har helgen hitills sett ut för det mesta, riktigt bra har den varit och den ska väl fortsätta så också förhoppningsvis! Ha det bra allesammans.
 
Sådär såg gårdagens middag ut: Lövbiff, strips, sallad, såser och läsk. Yum!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

Har du någon blogg/hemsida?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback