Hela huset, hela helgen

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-05-17, 15:53
Hej bloggeeennn! 
Idag är det lördag en soft sådan. Jag och lillebror är ensam hemma hela helgen och tillbringar den tillsammans i chill-mood. Mamma och pappa är nämligen i Göteborg eftersom mamma och Madde ska springa Göteborgsvarvet medans pappa och Peppe får heja på samt förtära någon öl var i det fina vädret. Så dom lämnade oss med hela huset i torsdags och anländer hem imorgonkväll. Skönt må jag säga! Tycker om friheten och ansvaret. Konstigt nog tycker jag om att städa när jag är ensam hemma också, antagligen eftersom ingen annan då är här och stökar ner så håller mig sysselsatt med sysslor som i vanliga fall skulle vara urtrista. Farmor och farfar var hit en sväng också för att fika och säga hej. 
 
Igår var jag först på Frösön hos Rebecka och Pauline med Aksel sen åkte jag hem med 17.20 bussen för att laga en mumsig middag och sitta i soffan framför tvn hela kvällen med broder vi fick även lite oväntat besök när Marcus kikade förbi. Just nu väntar jag även på att Danne och Johanna ska komma hit för lite sleepover. 
 
Så har helgen hitills sett ut för det mesta, riktigt bra har den varit och den ska väl fortsätta så också förhoppningsvis! Ha det bra allesammans.
 
Sådär såg gårdagens middag ut: Lövbiff, strips, sallad, såser och läsk. Yum!
 

No time over

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-05-13, 10:11
Här ovan har vi bilder från föreningsrugbyn i fredags 
 
Idag är det tisdag minsann och en nedräkning fram tills den 29 maj pågår för fullt, för då åker jag till TURKIIEEET och det är endast 16 dagar kvar! Tiden går så himla fort, nyss var det liksom 70 dagar kvar.. Dessutom är det bara 31 dagar kvar tills sommarlov med helger och lov inräknat. Crazy! 
 
Över till dagens planering. Denna dag bjuds det på fyra lektioner, efter det stannar jag kvar på skolan och pluggar lite innan jag ska infinna mig i Ås för att först gå på en Taize träff 17.30 och direkt där efter blir det en Åran träff. Så det är väl så min dag kommer se ut för det mesta! Så ni får se till att ha en bra dag så ska jag försöka med detsamma! Hejs ♥
 

Kan inte somna..

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-05-09, 00:31
Är varken trött eller villig att tvinga mig till sömns men ligger i sängen och väntar på att jag ska kunna sova, nu börjar jag bli hungrig dessutom vilket kändes väääldigt jobbigt eftersom det är så svårt att somna hungrig och inte heller är det bra att äta precis innan man ska sova för då jobbar kroppen med att smälta maten istället för återhämta sig. Det skulle jag behöva, att verkligen få återhämta sig och speciellt nu efter denna fullspäckade vecka och givetvis kommer den fortsätta! Men imorgon är min skoldag ovanligt kort, endast 1 timme lång! Börjar 09.45 och slutar 10.45 vilket är gälet skönt säger jag bara och behövligt ;) 

Detta vart ju lite dö snack för att fördriva tiden men godnatt, nu ska jag försöka sova igen, igen, igen och igen innan jag blir allt för hungrig! Peace out

När "fula-selfie" humöret är som bäst


Feeling of the morning..

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-05-08, 07:18

Sådär ser morgonens mystory ut ungefär, ett filmklipp som visar missnöje och ett vitt täcke utomhus. Usch säger jag bara, usch.. Nu är det väl ändå nog med vinter fasoner och dags för våren låta sommaren blomma ut. Det är trots allt maj, tragiskt. 
Dessutom ska vi börja dagen med nationella lika som alla andra som går första året på något av jämtlandsgymnasium. Skrivtligt NP i svenska, inte kanske min starkaste sida men får ju hoppas på det bästa. 

Kisses and hugssss -

Bakat och BUS

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-05-07, 23:02

Idag mina vännoooor var det dags för en konfaträff efter en 5-10 minuters visit ner på staden tillsammans med Ebs för att snegla lite på hm's bikinis.. Yum, jag som snart åker till Turkiet och enligt min mening kan man ju inte riktigt ha för många bikinis! ;) 

Konfaträffen gick bra som vanligt och vid sju var vi klar så jag och Emma åkte hem till henne och bakade för full rulle, trippel sats med chokladbollar och 2 kladdkakor till morgondagens konfirmationsträff det är ju nämligen sista träffen innan konfirmationen vilket är på söndag så vi tänkte slå till med lite storfika! Kom hem strax efter 22. och har sedan dess smörjt in mig med ett tunt lager BUS och hoppat i säng. Köpte Åhléns BUS för någon dag sen för att jag alltid vill vara brun men trots att solarium är väldigt skönt är det inte bra för fem öre vilket alla vet så varför inte ge sig på ett försök? Dock får jag färg väldigt lätt så får väl spara den tills i vinter om det inte blir as kasst väder i sommar men lets hold our thumbs så det blir strålande solsken och många plusgrader till mesta dels! 

Nu måste jag sova så tjohej, hörs imorgon! 

Säg att du är fri

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-05-07, 12:26
Ey peeeeps. 
Onsdag, ondsag dumma onsdag du är allt för lång.. 
Nej men dagen har än så länge varit helt ok måste jag erkänna även om det gjorde ont i huvudet när alarmet ringde omänskligt tidigt (typ kvart i sex) för att jag sedan lika som alla onsdagar och torsdagar ska komma med 07. bussen. Men musik i lurarna sitter jag nu på engelskan men snart ska vi alla avsluta lektionen tidigare än vanligt och ta oss iväg till badhuset där vi ska ha vårat första bad på idrotten och efter det måste vi återvända för en sista lektion vilket är samhälle. Att börja 08.15 och sluta 16.15, inte bästa dagen.. Men ska sluta klaga på alla långa dagar för dom tar ju inte slut för det och dessutom blir det väldigt segt att läsa om, skola är ju inte det roligaste samtalsämnet direkt men det är liksom så vi studenter spenderar våra dagar. 
 
 Evigheter..

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-05-06, 16:49


Hej, mitt namn är Johanna och jag är en usel bloggare! Haha.. Har lyckats ännu en gång med att låta bloggen stå tom och orörd under en nästan en månadstid. Jag kanske är en periodare när det gäller just detta, blogging.. Men nu, fått mig lite lust tillbaka och efter alla tjat om att den stått still allt för länge så gör jag ett försök igen. Wiho! Men vi säger såhär, inga höga förväntningen MEN läs mer än gärna det är ju underbart att gå in och inse att det fortfarande finns trogna läsare så puss på er!

Sååå, vad gör jag för tillfället? Jo, jag sitter på bussen påväg till Hanna och ska vara där tills det är dags att åka till Ås för ett ledarmöte! Denna dag har känts så lång.. Långa skoldagar är ingen favorit direkt men dom måste ju få existera också.