Taggar F.

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-03-13, 13:23
 


 
Pessimistisk tjej hälsar hej!
Ironi är ju ett härligt fenomen. Om inte alls så länge ska vi ha samhällsprov och jag är inte stressad alls. Skulle lika gärna kunna få omprovet/extra uppgiften direkt och slippa skriva provet då det kommer gå sämst. Men annars då, denna dag är en ganska bra dag. Har precis fikat och sätt på film på klasstiden och Nk:n.
 
I klassrummet förflyttar sig alla runt till olika bord, vissa spelar kort, vissa pluggar, vissa fikar fortfarande och vissa (jag) tillbringar tiden till att blogga lite. Gud vad det låter som att jag är sämst i skolan, men så är icke fallet hela tiden. Nu hittade jag dock ingen mening med att skugga igenom boken och svara slarvit på några frågor som jag antagligen inte kommer förstå. Varför stressa när jag känner att det kommer då dåligt vilket fall, pessimistsik sa vi va? Haha, men utöver just den biten har jag under dagen varit pigg och glad, kexchoklad. Vilket jag tänker fortsätta med.
 
Skulle egentligen göra ett litet ärende idag direkt efter skolan med Hanna som sällskap, men Hanna är hemma och är fortfarande sjuk så det får bli en annan dag. Typiskt, well. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

Har du någon blogg/hemsida?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback