I see fire

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-03-11, 21:29
Nu håller jag på att äta lite kvällsfika och ska inom några minuter gå till sängs, som jag längtar till och så skönt det ska bli. Har haft lite huvudvärk under veckan och är jätte trött om kvällarna. Idag var jag tvungen att skippa ett ledar möte jag egentligen skulle på eftersom min kväll skulle tillbringas i samhällsboken men efter någon timmes pluggning skulle jag nog snarare säga att lite tid tillbringades på boken då den fick vara min kudde under korta pauser. Och nej, det var inte skönt.. En tjock och hård bok men jag var inte så krävande efter att läst högt i boken ända tills min tunga ville snurra ihop sig och jag kunde knappt uttala orden. Men nog om det. 
 
Hur har eran tisdag varit? 
Min har varit bra, vaknade tidigare än nödvändigt och var relativt pigg men envisades med att ligga kvar tills alarmet ringde. Efter jag gjort mig iordning, stoppat i mig lite frukost och var redo att gå så traskade jag till bussen på über halkiga vägar men när jag till slut kom till skolan så var jag flitig på lektioner och riktigt kramgo, sådanna dagar är bra att ha. Efter skolan blev det ingen solning för Sandras del utan vi stannade kvar lite och tänkte plugga men fastande på nelly.com istället och hittade massa fint på rean, dock fanns inget i rätt storlekar då det var väldigt urplockat! Sen tog jag bussen hem, hoppade av i Krokom och åkte där ifrån med mamma hem. (Latvarning) Det är ju bekvämare att åka bil istället för buss dessutom så slipper man gå från busskuren.. Haha! ;) 
Väl hemma har det inte hänt så mycket, jag har kommit på miljontals undanflykter till att plugga men tillslut blev en hel del gjort ändå. 
 
 
En gammal, eventuellt ovisad bild. There you go! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

Har du någon blogg/hemsida?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback