Orange is the new black

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-07-03, 10:56
 
Godmorgon gott folk! 
Jag ligger i soffan och ska precis starta ett avsnitt av Orange is the new black. Klev upp strax efter halv 10 för att äta frukost med J innan hon gick till jobbet så håller på att vakna till nu. Jag är ledig idag så det blir en dag fylld med serier, städning och ikväll ska jag samt min familj på golfkurs! 

Sommarlov sommarlov sommarlov

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-07-02, 23:19
Hur ska vi då starta detta inlägg? Kanske ett stort hej.. 
 
HEJ! 
Efter tusen års frånvarande så är jag kanske tillbaka? Wiho, har fått tillbaka lite blogglust men ärligt talat har jag inte haft tid eller kännt för att blogga, haft idébrister till tusen. Men det är sommarlov och jag har för det mesta umgåtts med goa vänner, varit på fester, jobbat, haft Johanna hos mig i snart 2 veckor (tills på fredag), sprungit st. olovs, m.m. Sommar har än så länge varit bra, bortsett från det kassa vädret. Det är så sjukt tråkigt.. Sol, bad & glass vädret, när kommer det? Jag kommer på mig själv hela tiden när jag säger ''i sommar ska jag..'' sen inser jag efter orden kommit ur munnen på mig att det redan är juli, JULI?! 
 
Idag har det iallafall varit soligt och varmt på förmiddagen och i veckan har det varit mysigt kvällsväder minus sommarvärmen men har kunnat skippa dunjackan. 
Jag sov hos Hanna inatt och vi tog en buss in till stan för att träffa Lollo och väl inne i stan så mys vi på som tusan, Lollo hann med ett besök till tandläkaren, jag fick med mig ett par svarta jeans med mig hem och vi drack smoothies och pratade i badhusparken två gånger. Där efter åkte jag till Krokom för att jobba från 14. til 19. och sen har jag och Johanna varit på en kvällstur vilket innebar lite häng i en lekpark, lite promenad, chill på en äng och massvis med prat. Like always alltså. 
 
Ja, för att inte göra detta inlägg till en evighet så tänkte jag bjuda på en bild från idag och avsluta här.