Packad och klar

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-02-28, 23:59
Nu ska ni minsann få läsa en sammanfattning av dagen innan jag ska sova, vilket jag egentligen borde göra! Började min dag hos tandläkaren och där var samma gamla visa, "du måste vara jätte nöjd med dina tänder va? Allt ser perfekt ut och vi ses igen om 2 år!" Ungefär så brukar alla mina tandläkar besök vara samt låta.. Jag som gillar att gå till tandläkaren, kalla mig dum men det gör jag! Pallrade mig iväg på skolan idag, hade ändå kort dag så kunde lika gärna gå och dessutom behövde jag knippsa mitt skåplås och hämta hem massvis med skolböcker! Sen gicl jag ner på stan och på frisörsalongen Max för att träffa och vänta på mami! Sen tog vi oss en snabbtur på stan för att hitta en almernacka åt mig men icke sa nicke! Jag som alltid brukar hitta fina när jag inte letar.. Så typiskt! Hur som helst, innan vi begav oss hemmåt igen så svängde vi in på Maxi för att handla lite och självklart resulterade det med en aning fler varor i korgen än vad som var tänkt och jag köpte mig en meny 2! Haha.. ;) 

Under tiden jag varit hemma har jag packat, packat, packat och packat! Så nu borde jag ha allt på plats i väskan inför morgondagen då familjen åker till Storlien så som varje sportlov! Vi tog en paus mitt uppe i allt packande också och for till Palmqvist för att se på Let's dance som startade ikväll, fika lite chokladtårta som Rebecka bakat med trevligt umgänge och hämta hem våra grejer från Lyko beställningen! Dom kom igår, finally! ;)

Idag har jag inte bloggat alls på grund av att jag var tvungen att lägga allt fokus på annat, vart en fullspäckad dag och bloggen fick ligga lite åt sidan! 
Godnatt kära läsare!

Den var sååå god! Creds till Rebecka! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

Har du någon blogg/hemsida?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback