En Glad Johanna

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-02-13, 08:50
Nu har vi gjort ytterligare lite justeringar på dagens schema och vi har engelska hela morgonen för att jobba med en talkshow vi ska ha nästa lektion. Huvudtemat är om hur ungdomar använder sig av datorer i dagsläget, hm.. Vi får se om det blir något bra av det men med tanke på att vi har 2,5 timmars lektion innan lunch med tid åt bara detta tar vi oss förhoppningsvis en bit på vägen. 
 
Har hällt i mig en kopp kaffe och börjat morgonen ganska bra trots att min mage ropar efter frukost men lunchen är troligen duglig så behöver inte gå tom i magen hela dagen och eftersom jag bestämt mig att inte köpa saker i ''onödan'', bland annat mat som det går galet mycket småpengar på utan att man märker det och tillslut har nästan hela sudiebridraget gått åt.. Gash vad jag lät tjock där, hahah.. Men så är fallet och har lite presenter att köpa dels till Cilla och min kusin Ida eftersom dom nyligen fyllt år och en konfirmationspresent till Ida som konfirmerar sig i helgen.
 
Idag är en glad dag, skönt. Har varit ganska negativ och liksom irriterad på slutet, men idag ser jag saker on the bright side! Känner även för att plugga och liksom vara effektiv, hur ofta händer det liksom?! Bäst att ta vara på det. Back to work - Sooo long ♥
 
 
Premiär för mitt relativt nya halsband ↑ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

Har du någon blogg/hemsida?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback