Ipren, mörkt rum, mjuka kuddar & fluffigt täcke

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-04-15, 23:17
Nu säger jag godnatt, i hopp om att klara av morgondagen på skolan! Känner mig inte alls 100 %.. Haft extrem huvudvärk från och till, mått illa och bara kännt mig allmänt förkyld. Så typiskt och vill inte riskera en sjuk Johanna på lovet, eller inte en sjuk Johanna över huvudtaget.. Det skulle ju inte vara roligt alls! Får se hur det blir.. Morgondagen får klassas son pluggis dagen i vilket fall, vare sig jag är hemma eller på skolan! 

Har inte haft internet på hela helgen och däärför ingen bloggning during some days.. 

Förvandlades till påskkärring idag på Åranträffen.. 

8,5 km

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-04-10, 21:17
Okej, nuså! En klapp på axeln Johanna! Jag tog mig iväg och sprang nästan hela tiden förutom det två sista kilometrarna då mina hälsenor sa ifrån och jag tyckte det vaf lämpligast att inte utmana ödet.. Så det blev en kortare sväng också MEN jag tog mig iväg och det är det jag ser som viktigast! 

Nu dricker jag te och äter äggmackor innan jag tänker hoppa in i duschen innan läggdags! Fått en knutta motivering att vara nyttig nu, får se hur länge det håller? Undantag för så som middagar och myskvällar med kompisar för då är det mer okej! ;) 
Ut och springa?..

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-04-10, 18:40
Är nyss hemkommer och sitter just nu och överväger om jag ska sticka ut och springa tillsammans med mamma.. Det känns segt men behövligt och det var alldeles för längesedan jag körde kondition och tränade överhuvudtaget! Fy skäms! Vill få igång träningen igen, måste.. Känner mig så ''degig'' och då menar jag inte bara utseende mässigt, känner mig så slö, lat och dålig men också på utsidan till viss del. Hur mina muskler släpper sakta men säkert och hur jag tappar konditionen och gillar mat för mycket! Haha. Visst ska man njuta av livet och äta bäst man vill men om man vill äta precis vad som helst när man känner för det kan det ju vara bra att komplettera med träning så det inte sätter sina spår!
 
 

Tireddddd

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-04-10, 14:43
För tillfället sitter jag på samhällslektionen och jobbar med en redovisning som skall handla om hur vi som svenska medborgare påverkas av EU. Intressant men visserligen lite segt jag håller på att kämpa bland mina egna åsikter kring detta på sidan om, är jag för EU eller ej.. Det är så tveksamt ska jag säga er, hur hade det varit utan EU det är väl det som är frågan eftersom vi just nu är med i EU är det ju just precis så här. Inte så glassigt men funktionellt och visst har handeln ökat pga allt detta sammarbete vi har skaffa oss men när något land dras ner hamnar vi där också eftersom alla förväntas hjälpa till. Hm, lite flummigt och oklart men så känner även jag. 
 
Jag ska ta bussen om cirkus 50 minuter till Krokom för att vara med William lite innan det blir hemfärd vid 17-tiden. Hungrig, trött och less är vad jag är och det ska bli väldigt skönt att det är fredag imorgon då jag slutar 10.45 vilket är tidigare än vanligt och där efter är det helg! Denna vecka har gått så snabbt och långhelgen förra veckan uppskattades till tusen. 
 


 

Hemskt, förfärligt, tragiskt

Åsikter | 0 Kommentarer | 2014-04-09, 22:29

Ska det behöva vara såhär? Att endast 3 våldtäcksfall döms i veckan när det är 700 våldtäckter. Jag tycker det är så obehagligt och ändå lever vi så säkert. Vem vet? Vem utsätts, när utsätt personen och av vem. Vid 94 % av fallen känner offret våldtäcksmannen/kvinnan. Vidrigt. 

Jag tycker att det visar vilket lite problem det anses vara.. Hur mycket skärpning som måste ske och hur våldtäckter underskattas enormt. Det är så fel, smutsigt och jag förstår mig inte ens på fenomenet. 

Det finns otroligt mycket att få sagt men med denna lilla predikan säger jag godnatt! Sov gott allesammans :)

HEJ HOPP

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-04-09, 12:20

Hallå där, här ovan har vi en liten #selfie från gårdagen då jag efter skolan var med Ida och hjälpe henne laga middag innan vi åkte till farmor och farfar för att plugga och visst fick jag lite undanstökat, gjorde klart min spanska redovisning som redovisades idag och det gick enligt mig bättre än förväntat så helt okej alltså. 
 
Hela denna vecka ska tillbringas till plugg bortsett från helgen men har verkligen fullt upp! Hela veckan har varit proppad men skolgrejer.. Idag har jag redovisat spanska och ska göra engelska nationella nu, imorgon ska förberedelserna inför svenska nationella in och ska ha nationella i matte och på fredag är det lugnt iallafall för mig, men svenska nationella muntliga delen påbörjas då och vi har grupper, så mitt görs på tisdag. 
 
Nu är det min tur på engelskan... Wish me good luck! Kisses. 

Mornin' update

videor | 0 Kommentarer | 2014-04-08, 09:58


Tutorial eyebrows

videor | 0 Kommentarer | 2014-04-07, 14:40

#Makeup


Påväg till Pc konserten

videor | 0 Kommentarer | 2014-04-03, 22:23


Kunskap

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-04-03, 22:22

Har pluggat om antiken hela dagen i ett segt tempo men känner mig definitivt mer kunnig nu än innan och det är väl det allt egentligen går ut på? Att individuellt bygga ut sin kunskap, utöka förrådet och allmänbildningen och så vidare. Åtminstone lära sig mer och bli intresserad och visst spelar det stor roll om man är motiverad eller ej! Det är i alla fall väldigt tydligt på mig väldigt ofta, är jag verkligen inte motiverad skiter jag i det fullständigt och det är ju inte alltid det bästa.. 

Anyway, nu är det dags att släcka lampan och somna i väntan på mitt morgonte på sängen som kommer vid 08-tiden. Jag älskar det! Att vakna upp med en kopp te i händerna, värma sig, medans man efter några klunkar drar sig upp ur sängen, sippar lite ur koppen och fixar sig under tiden. Sen när det är dags för frukost om det hinns med blir det ytterligare en kopp! Så ser alltid mina vardagsmornar ut här hos farmor och farfar. 
Nuuu, godnatt sötnosar!

2014-04-03

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-04-03, 12:34
Hej där, hur är läget?
Just nu är det mentorstid/naturkunskap. Idag var det inget fika och det känns helt okej alltså.. Fikat har blivit så seriöst och överskattat, dessutom blev vi så mätta efter lunchen som var väldigt god. Vi fick fläskkarré, potatis, vitlök- och bbqsås + nachochips. Ibland kan matan allt lyxa till det dock är det lite för sällan. 
 
Efter denna lektion har vi samhällskunskap och där efter är det slut för dagen. Då tar jag en buss till farmor och farfar för att plugga lite antika Grekland. Provet blev uppskjutet från tisdagen tills imorgon, fredag så det var väldigt soft och jag har redan börjat läsa lite grann så det ska väl inte vara allt för jobbig och intensiv pluggdag idag inte men det återstår väl att se. 
 
Bild från Edsåsdalen och apropå det ska jag visa er mer bilder inom kort, måste bara få lite fler av Hanna först. 
 

Somehow you're not alive.

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-04-01, 21:58
Osedd bild och ganska ful bild, wey. 
 
Ligger redan nerbäddad i sängen, måste börja lägga mig tidigt och till en början får det väl vara tidigare än vanligt. Känns som om jag skulle behöva en månad i dvala ibland, bara sova sova sova. 
Dock har denna dag känns hyffsat pigg och inte klagar man på det. 
 
Försöker synkronisera och ladda in alla bilder + videos från telefonen men det tar sådan tid.. Har haft fullt minne i evigheter och tror att jag varken synkroniserat eller laddat in till datorn sedan jag fick min Iphone 5 på julafton så det är på tiden och jag som lyckas fylla minnet så snabbt. Behövligt är ett väldigt passande ord. 
Då kan jag börja göra lite fler videobloggar och så, har ju inte kunnat filmat på senaste tiden.. Mindre kul! 
 
 

1 april

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-04-01, 17:23
Har ni blivit lurade någonting idag då? Jag lurade nyss min bror att han skulle bli morbror.. Vilket han INTE ska! Haha. 
Kom hem för lite mer än en timme sedan och sen dess har jag mest varit med Albin. Jag älskar 1 april, dock så hade jag nästan glömt bort det och där av inte lurat någon annan men kom på ett påvägen hem som min kära broder då fick bli utsatt för. Ska inom kort plugga lite och laga middag tillsammans med mamma som nyss kom hem. Ikväll ska jag troligen till Krokom också på Åran träff, tror vi skulle dekorera ljus. Ganska så mys! 
 
 

Chill

Vardag | 0 Kommentarer | 2014-04-01, 14:09

Chill dagar är bland som bästa. Sitter för tillfället i Lyan och väntar på att bussen ska gå hemmåt. Vaknade upp med en kopp te i händerna, klev där efter upp och fixade mig, gjorde ordning lite frukost och satt mig på övervåningen och åt i solstrålarna som trängde sig igenom fönstret. Skönt. 
På skolan hade vi endast en lektion och sen efter 2 timmars hål under lunchen begav vi oss bort på en UF mässa. Där var vi cirkus 40 minuter och nu ska jag väl snart traska iväg till bussen. Att ha sovmorgon, chill dag, sluta tidigt och komma hem hyffsat tidigt är soft.