smile big to the world that's waiting for you

Vardag | 0 Kommentarer | 2013-09-30, 19:58
kaffe- och bullfika med familjen, mumsmums - mysmys! har läst lite mer ur boken jag nämnde igår, ska snart återgå till det igen. dagen flöt på och både skolfotot och matteprovet blev avklarade, dock tror jag att jag blundade på alla bilder som sagt men på provet kändes det lätt & roligt, så hoppas på det bättre där då. haha. efter skolan stannade jag kvar och väntade på 16.30 bussen tillsammans med sandra, linus, filip & johanna. där efter har det inte hänt mycket alls! 
 
- med detta inlägg tänkte jag säga godnatt till er alla och flytta mina ögon över till boken. 

duttiga, jomenvisst

Vardag | 0 Kommentarer | 2013-09-30, 11:42
skolfotot avklarat, skönt! dock tror jag att jag lyckades blunda på alla bilder.. haha, hopefully not. 
nu ska jag och sandra lägga våra smarta huvuden ihop och plugga lite in i det sista inför matte provet vi har 12.15
blir till att skippa lunchen, wellwell. efter provet så har vi typ hål då vi måste sitta kvar och vänta på spanska lektionen.
 
 
 

godmorgon godmorgon

Vardag | 0 Kommentarer | 2013-09-30, 09:21

sitter just nu på bussen brevid goa jessi som hälsar så gott! hade mig en riktig mys morgo. klev upp i tid, duschade, fixade mig, åt frukost & sen valde ut kläder. på dagens skolschema finner vi både matteprov & skolfoto utöver de vanliga lektionerna. 


läser, läser & läser..

Vardag | 0 Kommentarer | 2013-09-29, 18:32
mer eller mindre pluggdag.. har bara läst, eller nästan iallafall! men måste läsa en bok för att sen kunna göra en bokressension till svenskan då vi ska hålla en redovisning inför grupp i ungefär 5 minuter och för att kunna göra en samhälls analys, med orsak & återgärd. uscha.. allt de ska in under nästa vecka & sen har jag lite annat att göra också, blir nog en pluggvecka för min del. speciellt då tisdagen tas upp av skola sen åran-träff!  

mys-kväll

Vardag | 0 Kommentarer | 2013-09-29, 02:53
b i l d   f r å n   a r k i v e t 
 
ser just nu på karatefylla med min mystjej johanna! 
åt thaimat, sen spelade vi lite kort & snaskade i oss godis & chips tillsammans med lite läsk. 
sen så gick vi ut på byn och mötte upp jessica på skolgården där vi gungade, pratade extremt mycket om allt
vi gick runt väldigt mycket, bland annat till skol/dagis-skogen där vi samlat på oss massor av minnen, nostalgin flödade. sen gick vi in till jessica, drack te & åt m&m's och snackade även där en väldig massa. strax efter 01. gick vi hemmåt. haha, påvägen hem så släcktes alla väglysen samtidigt, extremt läskigt.. sen vi kom hem så lassade vi upp smoothie, chips, läsk, godis och tv-program. älskar dom där flickorna alltså! 
 

hej hoppp

Vardag | 0 Kommentarer | 2013-09-28, 16:38
är nyss hemkommen från aspåsgården där det var aktion idag, tjänade en liten slant genom att stå och sälja fika tillsammans med linnéa! väldigt roligt hur aktioner fungerar egentligen. 
imorse fick momma knappt uppig ur sängen så tillslut började hon kittla mig under fötterna och sen hälde hon vatten på mig.. haha! jäkla stil alltså ;) men det lyckades ju, jag klev upp, stoppade i mig lite frukost, fixade mig och sen åkte till aktionen. vi jobbade ca 4 timmar! :) 


gjorde en fiskbensfläta på erica när hon kikade förbi :)2013.09.27

Vardag | 0 Kommentarer | 2013-09-27, 22:40
nu börjar denna fredag lida mot sitt slut! idol är avklarat & man blir lika förvånad varje utröstning över vilken ångest man får av spänningen, nyfikenheten och samtidigt rädslan att den man gillar mest ska åka ut, skumt det där. dom är iallafall sjuka talanger allihop och jag trodde inte att det skulle vara sara mathisen som fick säga hejdå ikväll, trots sitt coola sound och schyssta personlighet så hoppades jag att sara s skulle åka, hon låter väldigt lika under alla framträdanden, samma röst och samma toner som skär sig på samma sätt ungefär, lite uttjatat tillslut. menmen.. erik rapp är min absoluta favorit, är helt stört kär och smälter varje gång bara mer & mer. har ni någon speciell favorit? let me know!
 
idag på skolan var det mer eller mindre onödigt att dra dit faktiskt, började 08.15 ist för 09.45 pga europeisk språkdag (tror det var så..?) då vi bara samlades på olika ställen beroende på vilket språk du läste, alla 1:or som läser spanska samlades i aulan fick choklad crossianter & en festis, sen såg vi på en 1 timmes & 40 minuters film sen hade vi bara inställda lektioner så då 10.15 stod man där och hade slutat.. haha! så jag stack ner på stan med william, var där ett bra tag sen kom sandra dit också och sist men inte minst åkte jag och jessica med min momma hem till aspås. när vi kom hem chillade vi mest och till slut efter lite smoothie göra och så, tog vi bilen till krokom och köpte thaimat på thai take away - vagnen. helt underbart gott. 
 
haha, nu ska jag sluta skriva, kanske fått lite sprutt i fingrarna tillslut, men skall inte slita ut er inte! 
det blev en välbeskrivning av min dag, hoppas ni uppskattar det. sköt om er! 

thaifood

Vardag | 0 Kommentarer | 2013-09-27, 20:23
sitter nu helt full i magen framför idol tillsammans med momma & albin. mamma & pappa tog sig en helg på hotell så momma är här och myser med oss i helgen så vi slipper vara själv och så jag slipper vara albins barnvakt liksom. det blir troligen en hemma helg fyllt med massa onyttigheter, imorgon håller nog även johanna mig sällskap, gobiten min som jag saknat sååå! ♥
 
nu är pausen över och det är äntligen dags för matilda melin att sjunga, håller verkligen tummarna!
 
 
 

back on track

Vardag | 0 Kommentarer | 2013-09-26, 09:50
 
nu tänkte jag dra igång igen! har ju hänt ganska mycket sen sist. så kanske kan komma upp med lite nyheter då & då. just nu har vi engelska, vi kör någon lek.. vi har en vikare som heter sofie tror jag.
efter skolan ska jag på 9-årskalas hos min kusin, astrid, stortjejen! 
 

VINN EN BODY MIST FRÅN VICTORIA SECRETS.

Vardag | 0 Kommentarer | 2013-09-24, 22:11
 
 
just nu är det en super bra tävling på en blogg som ni kan klicka er in på → här
sen kan ni gå via denna länk också så ni kommer direkt till inlägget med tävlingen! → här
den söta tjejen som äger den bloggen heter thea oscarsson & hon har nu en tävling med ett kanon erbjudande! 
så tycker absolut att ni bör klicka er in på hennes blogg och delta. vem vill missa att vinna en ljuvlig vs body mist? inte jag iallafall! tävlingen slutar den 27/9, så bäst ni skyndar på, 3 tävlingsdagar kvar, till en vinnare utses.
tänkte bara tipsa er om denna super braiga tävlingen, sen tänker jag hålla tummarna eftersom jag är en av deltagarna! haha. ha det bra goingar! ♥