thursday

Vardag | 1 Kommentarer | 2013-05-09, 12:12
 
hello guys. 
jag är fortfarande inte helt medveten om att jag faktiskt sett one direction live, kommer nog ta ett tag att få in printat i hjärnan.. hah. det var iallafall helt otroligt, friends arena var galet stort & helt fullsatt, så mäktigt, 30 000 personer, lite galet. och ja,  bandet.. one direction, well, now it makes more sence, helt kär.  filmande en hel del & tog några kort men korten blev suddiga & filmerna blev ''hoppiga'' och alla videos fångade mitt finfina skärande skrit konstant med den härliga förkylda stämman. så får väl se vilka jag kan ladda upp och inte.. haha! 
nu ligger jag ganska nyvaken, dricker chai-te och kollar på lite priser och sånt på grönalund, dagens underhållning blir troligen gröna lund nämligen! så även denna dag blir toppen! 
kan skriva lite  mer om konserten senare och så. 
 
yesterdays outfit -

tonight - 1D

Vardag | 0 Kommentarer | 2013-05-08, 15:05
tja, 
jag befinner mig i en lägenhet i stockholm, lyssnar på musik & gör mig iordning, för ikväll ska jag på .. ONE DIRECTION! livet är bra, ska bli så grymt kul, åkte tåg hela eftermiddagen igår! från 17.20 till 22.45, men så grymt värt dom uttråkade 5 timmarna + 25 minutrarna, ska få se my darlings. stannar iallafall här i stockholm tills på lördag så har tid på mig att göra stan, osv.. haha, tror även det blir grönan någon dag! ska möta upp med jessi, hanna & eventuellt linn utanför friendsarena, så ska vi förväntansfulla stå där & vänta.. wiiii ! 
nu väljs  kläder ut & snart ska håret fixas! 
 

it started out as a feeling

Vardag | 0 Kommentarer | 2013-05-04, 17:58
hemma i sängen igen med datorn i famnen redo för att trycka igång en film, finally säger jag bara..
har varit i oviken hela dagen och tittat på fotboll i ovädret, albin (min  lillebror) spelade 3 matcher där idag, 
det var 15 min x2 varje match och kallt & på slutet regnigt till och med. har nyss stoppat i mig lite middag, blev rester från gårdagen då vi åt thai mat. måste bara säga att jag uppskattar thai - take away vagnarna till 1000. så otroligt gott  & inte så farligt dyrt heller. inget man kan gynna sig med varje dag direkt, kanske inte heller varje helg. men iallafall någon gång ibland! dessutom är det ju inte så kul att äta ungefär samma varje dag. ;)
kunde inte se på filmen igår, efter 10 minuter stannade den upp och började  om.. så låg och kollade på gamla goa favoriten ''andra avenyn'' faktiskt, älskade den som liten så sitter och kollar på den & får lite sisodär nostalgi, haha. börjat på första serien, är på avsnitt 50 nu! men tänkte kolla om ''mozart and the whale'' funkar nu, annars blir det väl AA igen ! hah. 
 

mozart and the whale

Vardag | 0 Kommentarer | 2013-05-03, 23:15
tjenare gott folk !
ligger och kollar på film, började precis med en som heter '' mozart and the whale '', aldrig hört talats om den, men den verkar ganska bra! någon av er som sett den? :)

nu har bloggen stått still i 2 dagar, sorry, men kan berätta vad ni missat lite senare, inte så intressant men har iallafall något att skriva då! haha, återkommer senare, ♥