one three hill

Vardag | 0 Kommentarer | 2013-01-07, 22:02
nu i väntan  på att fortsättningen på att pretty little liars ska komma ut på swefilmer.. så tänkte jag se på one three hill. håller även på att kolla runt på lite olika klädbutiker. nelly.com & jfr.se är just nu uppe. skulle kolla på en kropps spray jag ville ha men hittade den inte. 
 
idag var första skoldagen på länge, faktiskt gick det mycket lättare än förväntat, roligt att vara bland folk igen, har ju knappt gjort något alls under lovet. när jag kom hem så gjorde jag inte så himla mycket, efter ett tag åt vi middag sen såg jag och mamma på film, vi såg på den gamla godingen mamma mia, den filmen är bra härlig. sen gjordes inte så mycket alls, vi tog det lugnt bara. jag fixade kvällsfikat ikväll, gjorde varmchoklad gjorde även en bricka full med frukt och bär som vi mumsade på. ska snart sova så ska sätta igång ett avsnitt nu. hoppas ni haft en bra måndag allesammans ? :) 
 
för övrigt så hatar jag vårat internet. det är något fel på routern så den tappar nätverket nästan hela tiden, blir skit less. 
 
lina, henock och jag är snygga som levererar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

Har du någon blogg/hemsida?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback