idag är det fredag, dvs helg.

Vardag | 0 Kommentarer | 2012-11-24, 00:12
alla andra som bloggar med blogg.se som portal har kanske märkt den nya designen ? skit snygg om man frågar mig. vet inte riktigt när den kom upp, för dom senaste dagarna har jag bara bloggat med blogg.se - appen från telefonen så har inte sett startsidan. hursomhelst så gillade jag den iallafall ! 
 
 
 
 
idag efter skolan följde jag med jessi hem en snabbis, vi hann med att fika, snacka & jag skrämde henne twice, innan hon åt middag och skulle på träning så jag gick hem. de vi mest pratade om var skolfotot, hon hade fått hem katalogen så titta igenom alla klasser på nyheden och sa något i princip om varje elev! haha. sysselsättning. 
 
när jag kom hem städade jag mitt rum lite och hjälpte albin och hans kompis att städa albins rum och möblerade om gjorde vi också! super kul med inredning och sånt så jag blev bossen. sen åt vi finfin middag, inbakat fläskfilé, hasselbackspotatis, sås, äppelcider & sallad. sedan satte jag mig vid tvn och sappade, ett tag såg jag lite på burlesque, gustavsson 3 trappor & x-factor. var extremt trött och små somnade hela tiden nästan. blev väckt av mamma och trodde då klockan var ungefär 01 eller 02. men klockan var strax innan 23. haha, så gjorde mig nattklar och la mig men nu har jag piggnat till. men fortfarande trött, det är verkligen välbehövande med helg! kollar runt på bloggar, facebook och lyssnar på musik gör jag atm. säger godnatt nu, orkar knappast med att göra ett inlägg senare ikväll! pusspuss. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

Har du någon blogg/hemsida?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback